HIMALAYAN KITCHEN

HIMALAYAN KITCHEN Heerlijke traditionele Nepalese en Indiase gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 274 beoordelingen
20 feb 2019 om 0:37 The food was still warm but it arrived exactly 75 min after I ordered
17 feb 2019 om 20:08 Prima kwaliteit, goed verpakt en snel en vriendelijk bezorgd. Absoluut een aanrader!
9 feb 2019 om 20:02 Vers en lekker eten. De bezorger was vriendelijk
17 jan 2019 om 20:00 Heerlijke momo’s! Garlic naan was een beetje flauw
16 jan 2019 om 20:00 Great food!
30 dec 2018 om 22:10 Echt ontzettend lekker gegeten. Vers en goed gekruid. De kip en lam waren allebei erg mals. Menu voor 2 personen was meeer dan genoeg. Momos ook heel erg lekker gevuld trouwens. We gaan hier zeker vaker bestellen!
27 dec 2018 om 8:53 Besteld voor twee uur later, precies op tijd! Lekker eten, madras was heet! Erg lekker. Ook de vegetarische momo waren zeer goed!
22 dec 2018 om 20:11 Kwaliteit in elk opzicht!
22 dec 2018 om 20:03 Het eten was 2u te laat. Niet warm en niet lekker
16 dec 2018 om 21:01 Heel lekker eten! Leuk extra-tje, bij een besteding vanaf €50 krijg je een fles wijn erbij die ook lekker is! Alles netjes verpakt, niets op aan te merken.
16 dec 2018 om 15:23 Super lekker eten, maar bezorging duurde heel erg lang (meer dan 1,5 uur) en ook langer dan was aangegeven dat het zou duren.
15 dec 2018 om 19:29 This is the best Indian restaurant in Amsterdam West in our opinion! Lovely people that run the restaurant and the food is delicious. Very good quality. Pure and with fresh ingredients. We love eating at their restaurant or order take out.